OM K-ATELJÉ

 K-Ateljé drivs av mig, Birgitta Karlsson. 

Jag erbjuder dig en komplett inredningsservice, från idé fram till färdigt resultat. Här får du rådgivning och förslag på individuella helhetslösningar som passar just dig och ditt hem. Jag använder mig av textilier från ledande leverantörer i både Sverige och Europa.


Vackra tyger och möbler har alltid varit en passion hos mig, det är det som ger mig inspiration och idéer till det jag jobbar med idag. Företaget startade jag 1997 efter en kurs i klädsömnad och vävning av inredningstextilier.Därefter har det även blivit flera  kurser under åren. Parallellt med det så har jag jobbat många år som textillärare och haft hjälp av en tapetserare. Till slut utbildade jag mig själv till möbeltapetserare och har sen 2019 jobbat helt och hållet med mitt företag, vilket jag inte ångrar idag. 

Mina tjänster är gardin och inredningssömnad, omklädning av möbler samt hjälp med färg och form. 

Jag jobbar både med privata och offentliga miljöer, och kan även erbjuda hembesök.

Min lokal är både en syateljé/butik och verkstad där jag jobbar med alla slags tyger och även läder eftersom Tärnsjö garveri ligger ett stenkast ifrån mig.

I butiken hänger alla härliga varianter av tygprover av högsta kvalitet.

Letar du efter ett speciellt tyg så är möjligheten stor att du kan hitta det hos mig.Vill du så går det även bra att få låna hem prover.

Övrigt som du kan hitta till försäljning i butiken är bla. lampor, plädar, kuddar, mattor, gardintillbehör, tapetserarmaterial och lite möbler.

Så tveka inte att höra av dig till mig eller göra ett besök. Välkommen!

möbeltapetserare och sömmerska